ua en ru

В зоні АТО внаслідок обстрілів загинув один український військовий, - штаб

В зоні АТО внаслідок обстрілів загинув один український військовий, - штаб Фото: ЗСУ (facebook.com/GeneralStaff.ua)

Бойовики 6 разів обстрілювали сили АТО

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі протягом дня, 22 січня 2018 року, внаслідок обстрілів загинув один український військовослужбовець. Про це йдеться у повідомленні прес-центру штабу АТО у Facebook.

"Загалом, від початку доби, агресор здійснив 6 прицільних обстрілів наших позицій. Внаслідок одного з ворожих мінометних обстрілів, на жаль, загинув 1 військовослужбовець Збройних сил України. Висловлюємо співчуття рідним і близьким захисника, який віддав життя за мирне майбутнє України", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, бойовики протягом дня продовжували здійснювати вогневі провокації та застосовувати заборонене мінськими домовленостями озброєння.

Так, на Луганському напрямку бойовики порушували режим припинення вогню неподалік Троїцького, на Світлодарській дузі бойовики активізувалися у ранковий час. Також, протягом дня бойовики неодноразово обстрілювали опорні пункти сил АТО з гранатометів та зі 120-ти і 82-мм мінометів у районі населеного пункту Луганське. На Донецькому напрямку бойовики застосували міномети калібру 82-мм по оборонцях Новотроїцького.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО станом на 18.00 22 січня 2018 рок...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 22 січня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 21 січня 2018 року, обійшлося без втрат серед українських військових.