ua en ru

В зоні АТО загинув військовий, який вважався зниклим без вісти, - штаб

В зоні АТО загинув військовий, який вважався зниклим без вісти, - штаб Фото: АТО на Донбасі

Протягом дня в зоні АТО поранено одного військового

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі загинув військовослужбовець, який вчора, 18 лютого 2017 року, вважався зниклим без вісти. Про це йдеться у повідомленні штабу АТО у Facebook.

"Загалом зафіксовано 41 обстріл. Одного нашого військового поранено. На жаль, військовослужбовець, який вчора вважався зниклим безвісти, загинув", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляється, протягом дня на Маріупольському напрямку з мінометів різних калібрів бойовики обстрілювали Новотроїцьке, Лебединське та Зайцеве, а з гранатометів та великокаліберних кулеметів - Гнутове, Павлопіль, Гранітне, Водяне. Крім того, повідомляється, що БМП бойовиків неодноразово вели вогонь по Широкиному, а протитанкові ракетні комплекси - по Водяному.

"На Донецькому напрямку зі 120 та 82 міліметрових мінометів, а також гранатометів та стрілецької зброї окупанти обстрілювали Троїцьке, Авдіївку, Зайцеве, Опитне, Луганське, Новгородське", - йдеться у повідомленні.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18.00 19 лютого 2017 року На Маріупольському напрямку з мінометів різних к...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 19 лютого 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні АТО за добу, 18 лютого 2017 року, один військовий зник без вісті, 9 поранено.