ua en ru

В зоні АТО загинув український військовий, троє поранено і один травмований

В зоні АТО загинув український військовий, троє поранено і один травмований Фото: солдат ВСУ (flickr.com/ministryofdefenceua)

За минулу добу в зоні АТО було 20 прицільних обстрілів

За середу, 21 лютого, в зоні АТО троє українських військових поранено, один військовослужбовець отримав бойове поранення, ще один загинув в результаті необережного поводження зі зброєю. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО в Facebook.

"За минулу добу ворог провів 20 прицільних обстрілів. В результаті ворожого вогню троє українських захисників були поранені, ще один отримав бойове травмування. На жаль, в результаті необережного поводження зі зброєю загинув один український військовослужбовець", - йдеться в повідомленні.

Відмічається, що на Луганському напрямку противник застосував 122-мм артилерію, міномети різних калібрів і озброєння БМП по українським опорним пунктам поблизу Троїцького.

"З мінометів калібру 82-мм окупанти вели вогонь у Кримського, Новоолександрівки і Катеринівки. З гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, загарбники обстрілювали захисників Луганського, Залізного і Новолуганского, а захисників Майорська - з зенітної установки. Зі стрілецької зброї загарбники провокували наших воїнів неподалік Зайцево", - інформує штаб.

Наголошується, що в Донецькому напрямку російські окупаційні війська вели обстріл з мінометів 120 і 82 мм калібру і гранатометів у Водяного та Лебединського. Зі стрілецької зброї йшов обстріл українських позиції в районі Авдіївки.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО за 21 лютого 2018 року Протягом мі...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 21 лютого 2018 р.

Нагадаємо, у зоні АТО загинув військовий медик, ще 7 бійців поранені.