ua en ru

В зоні АТО загинув український військовий, ще одного поранено

В зоні АТО загинув український військовий, ще одного поранено Фото: АТО на Донбассе (facebook.com theministryofdefence.ua)

Внаслідок обстрілу загинув військовий з Лисичанська

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі внаслідок обстрілів загинув український військовослужбовець, ще одного поранено. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Луганської обласної військово-цивільної адміністрації у Facebook.

"Сьогодні вночі внаслідок ворожого обстрілу з БМП поблизу села Кримське Новоайдарського району загинув український військовослужбовець. Ще один отримав поранення", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, внаслідок обстрілу загинув військовий з Лисичанська.

Новини АТО: наш військовий загинув під Кримським Сьогодні вночі внаслідок ворожого обстрілу з БМП поблизу села Кримське...

Опубліковано Луганська обласна державна адміністрація 20 квітня 2018 р.

Нагадаємо, раніше в штабі антитерористичної операції повідомляли, що у результаті обстрілів на Донбасі постраждали двоє українських військових. Крім того, повідомлялося, що за минулу добу, 19 квітня, російсько-окупаційні війська 35 раз обстріляли позиції Збройних сил України в зоні АТО.

Відзначимо, раніше повідомлялося, що бойовики на Донбасі в черговий раз зірвали заплановане на 25 квітня розведення сил у Станиці Луганській.