ua en ru

У зоні АТО загинув один український військовий, ще один поранений, - штаб

У зоні АТО загинув один український військовий, ще один поранений, - штаб Фото: солдат ЗСУ (flickr.com/ministryofdefenceua)

Зафіксовано два обстріли опорних пунктів сил АТО на Донецькому напрямку

На Донбасі з початку доби зафіксовано два обстріли позицій українських військових на Донецькому напрямку, в результаті чого один військовий загинув, ще один отримав поранення. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Протягом сьогоднішньої доби російські окупанти в черговий раз порушили умови перемир'я. Зокрема зафіксовано два обстріли опорних пунктів сил АТО на Донецькому напрямку", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що зі стрілецької зброї агресор вночі обстріляв позиції українських захисників у Водяному, що в околицях Маріуполя. Також під вогонь зі стрілецької зброї потрапили захисники Авдіївки.

"На жаль, внаслідок ворожого вогню один український вояк загинув. Ще один захисник - отримав поранення. Потерпілий військовослужбовець доставлений до лікувального закладу, йому надано медичну допомогу", - повідомляє штаб.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО станом на 18.00 9 березня 2018 рок...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 9 березень 2018 р.

Нагадаємо, за минулу добу, 8 березня, в результаті обстрілу позицій Збройних сил України у зоні АТО загинув один український військовий. Російсько-окупаційні війська провели три обстрілу, порушивши домовленості Тристоронньої контактної групи про безстрокове припинення вогню.

На Луганському напрямку противник вів вогонь з гранатометів і великокаліберних кулеметів по захисникам Луганського. На Донецькому напрямку Авдіївки українські військові були обстріляні російськими окупаційними військами з 82-мм мінометів.