ua en ru

У зоні АТО загинув один український військовий

У зоні АТО загинув один український військовий Фото: безпілотник (mil.gov.ua)

Зафіксовано 7 польотів російських безпілотників

Протягом минулої доби до ранку п'ятниці, 12 січня, у зоні проведення антитерористичної операції (АТО) бойовики провели 9 обстрілів українських позицій. У результаті загинув один український військовослужбовець, повідомляє прес-центр штабу АТО.

"На жаль, серед наших військовослужбовців знову є втрати. Під час виконання бойових завдань загинув один український воїн, ще двоє зазнали поранень і двоє отримали бойові травми", - повідомили у штабі.

Зазначається, що також впродовж минулої доби агресор продовжував здійснювати повітряну розвідку. Безпілотники противника, які заборонені до застосування мінськими домовленостями, були зафіксовані на різних ділянках лінії зіткнення у семи випадках.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО за 11 січня 2018 року Російсько-ок...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 11 січня 2018 р.

Крім того, на Луганському напрямку основна вогнева активність противника спостерігалася у районі Світлодарської дуги. Бойовики вели вогонь зі 120-ти та 82-мм мінометів і великокаліберних кулеметів.

На Донецькому напрямку епіцентром нестабільності стало Приазов’я. Тут бойовики активно застосовували 120-ти та 82-мм міномети.

Нагадаємо, за минулу добу в зоні АТО бойовики провели 7 обстрілів укріплень Збройних сил України.