ua en ru

В зоні АТО один український військовий загинув, ще один поранений, - штаб

В зоні АТО один український військовий загинув, ще один поранений, - штаб Фото: ЗСУ

За добу було зафіксовано 84 обстріла

За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції загинув один український військовий, ще один поранений. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО Facebook.

Також повідомляється, що за добу було зафіксовано 84 обстрілу.

Так, на Маріупольському напрямку найбільш обстрілу позицій сил АТО було зафіксовано в Широкіно, бойовики обстрілював з мінометів 120мм і калібру 82мм, озброєння БМП, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів. З артилерійських систем калібру 122мм і РСЗВ "Град-П" сепаратисти вели вогонь по опорних пунктах українських морпіхів поблизу Водяного. У Павлополе, Лебединським, Гнутово і Чермалыке бойовики використовували гранатомети і великокаліберні кулемети. У Мар'їнці позиції сил АТО обстрілював снайпер.

На Донецькому напрямку найбільш гарячою точкою була Авдіївка, де бойовики вели обстріл з мінометів, гранатометів, кулеметів і протитанкових ракетних комплексів. Погоди по позиціях українських військових терористи застосували ствольну артилерію калібру 152мм. З гранатометів і великокаліберних кулеметів противник вів вогонь по опорним пунктам ЗС України у Луганській, Троїцькому та Верхнеторецком.

На Луганському напрямку бойовики обстрілювали Новозвановку з 120мм мінометів, гранатометів і кулеметів. По позиціях сил АТО в районі Кримського вівся вогонь з мінометів калібру 82мм, а під Станицею Луганській - з гранатометів і стрілецької зброї.

Враховуючи ситуацію, українські військові відкривали вогонь у відповідь.

Зведення прес-центру штабу АТО за добу на 06.00 23 березня 2017 року У районі проведення АТО ситуація залишається напруж...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 22 березень 2017 р.

Нагадаємо, вчора прес-центр штабу АТО повідомляв, що в результаті обстрілу Авдіївки загинув один український військовий.