ua en ru

В зоні АТО за день загинув один український військовий, ще 4 поранені, - штаб

В зоні АТО за день загинув один український військовий, ще 4 поранені, - штаб Фото: АТО на Донбасі (flickr.com/ministryofdefenceua)

Бойовики 9 разів обстрілювали сили АТО

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) протягом дня, 19 лютого 2018 року, загинув один український військовослужбовець, ще 4 поранені. Про це йдеться у повідомленні прес-центру штабу АТО у Facebook.

"Загалом, від початку доби, ворог провів 9 обстрілів. Унаслідок вогню агресора загинув один український воїн, один військовослужбовець зазнав поранення, ще один наш захисник отримав бойову травму. Окрім того, під час виконання бойового завдання, внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої, поранень зазнали ще двоє українських військових", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, протягом дня бойовики продовжили обстріли сил АТО із забороненого мінськими угодами озброєння. Зокрема, на Луганському напрямку бойовики обстрілювали українські позиції неподалік Кримського,Гладосового, Новолуганського та Світлодарська. На Донецькому напрямку під обстріли потрапили позиції українських військових біля Пісків, Лебединського, Водяного та Широкиного.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО станом на 18.00 19 лютого 2018 ро...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 19 лютого 2018 р.

Нагадаємо, раніше перший заступник голови Спеціальної моніторингової місії (СММ) ОБСЄ Олександр Хуг повідомляв, що у зоні АТО на Донбасі щодня спостерігається порушення режиму припинення вогню.