ua en ru

У зоні АТО бойовики застосували міномети та гранатомети на Світлодарській дузі

У зоні АТО бойовики застосували міномети та гранатомети на Світлодарській дузі Фото: у зоні АТО бойовики застосували гранатомети (mil.gov.ua)

Режим припинення вогню бойовики порушили чотири рази

У зоні проведення антитерористичної операції (АТО) протягом вівторка, 13 лютого, бойовики чотири рази порушили режим тиші. Зокрема, на Світлодарській дузі було застосовано міномети та гранатомети, передає прес-центр штабу АТО у Facebook.

"На Світлодарській дузі під ворожий вогонь з міномету калібру 82-мм та гранатометів різних видів потрапили оборонці Луганського. У цьому ж районі, з гранатометів та великокаліберних кулеметів, були обстріляні наші позиції неподалік Світлодарська", - йдеться у повідомленні.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО станом на 18.00 13 лютого 2018 ро...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 13 лютого 2018 р.

Крім того, на Луганському напрямку противник з мінометів калібру 120-мм вів вогонь по опорних пунктах сил АТО поблизу населеного пункту Троїцьке. Біля Новозванівки бойовики здійснили декілька пострілів з великокаліберних кулеметів.

Унаслідок ворожих обстрілів жоден військовослужбовець сил АТО не постраждав.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що Сполучені Штати Америки звинуватили Росію у невиконанні взятих на себе зобов'язань в рамках мінських домовленостей.