ua en ru

У Житомирській області внаслідок ДТП постраждало 4 людини

У Житомирській області внаслідок ДТП постраждало 4 людини Фото: ДТП (torange.biz)

Рятувальникам довелося деблокувати 4 постраждалих із понівеченого внаслідок аварії авто

У Житомирській області на 104 км траси Київ-Чоп сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої травмувалося четверо людей. Про це повідомляє прес-центр обласного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій.

"З’ясувалося, що внаслідок зіткнення автомобілів DAF та Volkswagen Golf, отримали травми та опинилися зажатими конструкціями автівки водій та 3 пасажири легковика - чоловік і дві жінки. Усі постраждалі були при свідомості", - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що за допомогою домкрата рятувальники спочатку розтягнули транспортні засоби, а для того, щоб звільнити потерпілих, яких затисло, користуючись гідравлічним інструментом фахівці Служби порятунку обережно розрізали та розжали праву частину автівки, на яку і прийшовся удар. Із цього ж боку перебували і два пасажири - на передньому та задньому сидінні.

"Щоб не завдати ще більшої шкоди фахівці ДСНС вирішили діставати потерпілих із лівого боку. По черзі рятувальники обережно вилучили всіх постраждалих. Водія та ще двох пасажирів - чоловіка й жінку, медики транспортували до лікувального закладу. Ще одна пасажирка від госпіталізації відмовилася", - доповіли у відомстві.

Наразі встановлюються всі обставини надзвичайної події.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в результаті дорожньо-транспортної пригоди з автобусом в окупованому Криму постраждало 18 осіб.