ua en ru

В Житомирській області сталася стрілянина, є постраждалий

В Житомирській області сталася стрілянина, є постраждалий Фото: стрільба (polizei.de)

За даним фактом розпочато кримінальне провадження

У Житомирській області в місті Коростень, сталася стрілянина, є постраждалий. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції у Житомирській області в Facebook.

"30 липня на одній з вулиць райцентру виник конфлікт між групою чоловіків, в результаті якої один з них отримав вогнепальне поранення ноги. Травмований був доставлений до лікарні, а його кривдник з місця пригоди зник. Зараз поліцейські проводять спеціальні заходи для встановлення та затримання стрілка", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією правоохоронців, трагедія сталася близько 19:40 на вулиці Базарній міста Коростень.

Так, в ході першочергових заходів поліцією проведено огляд місця, опитування очевидців і вилучення речових доказів, а також інші слідчо-розшукові дії.

Встановлено, що потерпілий - 33-річний житель райцентру, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння грабежу. Чоловіка, з попереднім діагнозом вогнепальне поранення правого стегна, доставили в лікарню.

Його опонент зник з місця події на автомобілі. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Житомирські поліцейські розшукують чоловіка, який влаштував стрільбу у Коростені 30 липня на одній з вулиць райцентру ...

Опубліковано Головне управління Нацполіції Житомирщини 30 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві в районі Бортничів пізно ввечері в неділю, 30 липня 2017 року, патрульна поліція зупинила автомобіль з російськими дипломатичними номерами, за кермом якого перебував нетверезий чоловік, який назвався консулом Росії.