ua en ru

У Житомирській області поїзд на смерть збив чоловіка

У Житомирській області поїзд на смерть збив чоловіка Ілюстративне фото (npu.gov.ua)

Внаслідок події загинув 61-річний житель Бердичева

У Житомирській області вчора, 1 жовтня 2018 року, поїзд на смерть збив чоловіка. Про це повідомляє РБК-Україна з посилання на прес-службу Головного управління Національної поліції в Житомирській області.

Як зазначається, подія сталася близько 19.00 на службовому переході через колії неподалік залізничного вокзалу у Бердичеві.

"Вантажний потяг, що рухався у напрямку м. Козятина, смертельно травмував 61-річного жителя м. Бердичева, який перетинав залізничні колії", - йдеться у повідомленні.

Наразі за вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 276 (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) КК України.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що в Харківській області 30 вересня 2018 року потяг на смерть збив жінку, правоохоронці встановлюють особу загиблої.

Крім того, повідомлялося, що в Дніпровському районі Києва міська електричка на смерть збила чоловіка. Лікарі "швидкої", що прибули на місце події, констатували смерть 33-річного чоловіка.