ua en ru

У Житомирській області в ДТП травмувалися 2 особи

У Житомирській області в ДТП травмувалися 2 особи Фото: оформлення ДТП (РБК-Україна)

Одного з постраждалих пасажирів довелося деблокувати з автомобіля рятувальникам ДСНС

У Житомирській області 24 грудня о 18:20 стало відомо про дорожньо-транспортну пригоду, що трапилася в Новоград-Волинському районі. Унаслідок аварії травмувалося двоє людей, повідомляє прес-центр Держслужби з надзвичайних ситуацій.

Як з’ясували рятувальники, на дорозі поблизу села Майстрів легковий автомобіль Pеugeot Partner з’їхав у кювет та перевернувся на бік, при цьому в транспортному засобі перебувало троє людей.

"До прибуття бійців ДСНС водію та одному пасажиру, який отримав незначні травми, допомогли вибратися з автівки очевидці події. Від удару ще один пасажир опинився затиснутими на задньому сидінні пошкодженими металевими конструкціями транспортного засобу. За допомогою спеціального обладнання бійці ДСНС деблокували травмованого та передали лікарям", - йдеться в повідомленні.

За даними відомства, постраждалого з травмами різного ступеню госпіталізовано до Новоград-Волинської центральної районної лікарні.

У ДСНС також додали, що до проведення аварійно-рятувальних робіт залучалося 4 рятувальники та 1 одиниця спеціальної аварійно-рятувальної техніки. Усі обставини надзвичайної події наразі встановлюються.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Чернігівській області поблизу с. Кіпті Козелецького району сталася ДТП, внаслідок якої загинула одна людина та ще четверо отримали травми.