ua en ru

У Житомирській області в ДТП постраждало двоє людей

У Житомирській області в ДТП постраждало двоє людей Фото: оформлення ДТП (facebook.com/Kyivpastrans)

Постраждалих із понівеченого внаслідок аварії автомобіля довелося діставати рятувальникам

У Житомирській області на 39 км автошляху Ставище - Попільня сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої травмувалося двоє людей. Про це повідомляє прес-центр обласного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій.

"З’ясувалося, що внаслідок зіткнення автомобілів ВАЗ-2105 та ВАЗ-2173 поблизу смт Корнин, отримали травми й опинилися затиснутими конструкціями автівки водій та пасажир легковика ВАЗ-2105. Усі постраждалі були при свідомості", - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що за допомогою домкрата рятувальники спочатку розтягнули транспортні засоби, а для того, щоб звільнити потерпілих, яких затисло, користуючись гідравлічним інструментом фахівці Служби порятунку обережно розрізали та розжали праву частину автівки, на яку і прийшовся удар. Із цього ж боку перебував і пасажир - на передньому сидінні.

Як повідомляється, по черзі рятувальники обережно вилучили постраждалих, яких медики транспортували до лікувального закладу. Загалом, як доповіли у відомстві, до проведення аварійно-рятувальних робіт залучалося 3 особи та 1 одиниця техніки. Усі обставини надзвичайної події наразі встановлюються.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Вінницькій області в результаті лобового зіткнення вантажівок загинули два водії.