ua en ru

У Житомирській області в ДТП з вантажівкою загинули дві людини

У Житомирській області в ДТП з вантажівкою загинули дві людини Фото: у Житомирській області сталося смертельне ДТП (pixabay.com)

Легковий автомобіль врізався у вантажівку на узбіччі

У Житомирській області в дорожньо-транспортній пригоді за участю легковика і вантажівки загинули дві людини. Про це йдеться в повідомленні поліції Житомирської області у Facebook.

Повідомляється, що на 228 км автодороги Київ-Чоп поблизу села Наталівка водій автомобіля "Рено Кенго" не впорався з керуванням та зіткнувся з вантажівкою, яка стояла на узбіччі дороги в попутному напрямку.

"В результаті несумісні з життям травми отримали пасажири авто, брат і сестра. Їхньго батька, водія "Рено Кенго", доставили у травматологічне відділення лікарні", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що за вихідні на автошляхах Житомирської області загинули ще три людини.

За минулі вихідні на автошляхах Житомирщини у результаті ДТП загинуло 3 людей, ще 2 - уже сьогодні уранці. Дорога не про...

Опубліковано Головне управління Нацполіції Житомирщини 24 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Львівській області перекинулася фура, є постраждалі. В результаті ДТП водій отримав закриту черепно-мозкову травму, а його пасажир - закритий перелом ребер та передпліччя.