ua en ru

У Житомирській області 8 людей загинули від отруєння чадним газом

У Житомирській області 8 людей загинули від отруєння чадним газом Фото: внаслідок отруєння чадним газом загинули 8 людей (dsns.gov.ua)

Загиблими є члени однієї родини

У Бердичеві (Житомирська область), у приватному будинку поліція виявила тіла восьми людей. За попередніми даними, люди загинули в результаті отруєння чадним газом, повідомила речник Національної поліції у Житомирській області Алла Ващенко в ефірі телеканалу "112".

Повідомлення до поліції надійшло у понеділок, 5 березня, близько 19:30 від сусідки, яка відчула чадний запах.

"На даний час це уже підтверджений факт. На місці події працює слідчо-оперативна група поліції Житомирської області та Бердичівського відділу поліції. Відомо, що це вісім людей, вони між собою родичі. Це мати, батько, їх двоє дітей 1990 та 1997 року народження, а також двоє онуків - хлопчику було три роки, а дівчинці у березні мало виповнитися рік. Також серед загиблих є дівчина сина та сусідка, яка вочевидь зайшла до родини у справах", - сказала речник поліції.

Вона також додала, що востаннє сусіди бачили родину у неділю, 4 березня, ввечері.

Будинок обладнаний пічним опаленням і, за попередніми даними, всі обставини вказують на те, що причиною загибелі родини є отруєння чадним газом Остаточні висновки стануть відомі після відповідних експертиз.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Рівненській області 3 березня 2018 року сталася пожежа в приватному житловому будинку, внаслідок якої загинуло двоє людей. Загоряння сталося на вул. Зелена в с. Срібне Радивилівського району.