ua en ru

У Житомирській обл. за добу сталося 7 ДТП, двоє загиблих

У Житомирській обл. за добу сталося 7 ДТП, двоє загиблих Фото: ДТП (torange.biz)

Рятувальникам вдалося врятувати двох людей, вони були доставлені в лікарню

За минулу добу на автошляхах Житомирської області було зафіксовано 7 ДТП, на два з яких доводилося виїжджати рятувальникам. Про це повідомляють у прес-службі ДСНС України.

"Зокрема, в Малинському районі на 57 км автодороги Черняхів-Малин автомобіль MITSUBISHI Lancer вилетів у кювет і врізався в дерево. Про це повідомили випадкові очевидці, що проїздили по автодорозі. Ймовірно, водій заснув за кермом", - йдеться в повідомленні.

Наголошується, що по прибуттю чергового караулу рятувальників до місця події було встановлено, що легковик в'їхав у дерево передньою частиною кузова.

"У транспортному засобі перебував лише 39-річний водій. Ознак життя він вже не подавав. Бійці ДСНС деблокували тіло загиблого з автомобіля, щоб передати в руки медиків", - розповіли в ДСНС.

Друге ДТП було зафіксовано поблизу с. Топільня Лугинського району.

"Автомобіль ВАЗ-2106 з трьома чоловіками з'їхав з дороги і зіткнувся з деревом. Надзвичайники з допомогою гідравлічних ножиць деблокували з авто 34-річного водія та передали лікарям для надання невідкладної допомоги", - зазначається в повідомленні.

Крім цього, співробітники ДСНС вилучили з автомобіля 27-річного пасажира, чоловік уже не подавав ознак життя. Другий пасажир, який сидів на передньому сидінні, поряд з водієм, самостійно покинув автомобіль.

Врятованого водія і пасажира доставлено в Лугинську центральну районну лікарню.

Нагадаємо, в Києві сталося масштабне ДТП, постраждали три людини.