ua en ru

Під Житомиром лось спровокував ДТП: є жертви, серед яких - іноземці

Під Житомиром лось спровокував ДТП: є жертви, серед яких - іноземці Фото: у ДТП зіткнулося 3 автомобілі

В аварії загинув 24-річний солдат Нацгвардії

У Житомирському районі через раптову появу лося на дорозі зіткнулося 3 автомобіля, в результаті чого є загиблий і травмовані. Про це повідомляє прес-служба ГУНП в Житомирській області.

"2 травня на автодорозі Житомир - Могилів-Подільський, поблизу смт Гуйви Житомирського району, сталася дорожньо-транспортна пригода, в результаті якого загинув 24-річний солдат Нацгвардії і травмовані 4 людини, серед них громадяни США і Білорусі", - йдеться в повідомленні.

Лось в дтпФото: Лось у ДТП

Правоохоронці попередньо встановили, що близько 22:00 понеділка водій мікроавтобуса Opеl Movano, рухаючись в напрямку р. Бердичів, наїхав на лося, який раптово вибіг на проїжджу частину. Від удару транспортний засіб опинився на смузі зустрічного руху, де сталося подвійне зіткнення спочатку з автомобілем Fiat Linea, а потім - з Mersedes Sprinter, які рухалися у зустрічному напрямку.


Зазначено, що в результаті ДТП водій Fiat Linea, 24-річний солдат Нацгвардії, житель Романівського району, загинув на місці події.

"З травмами різного ступеня тяжкості в медичні заклади обласного центру доставлено ще 4 людини: водій автомобіля Opеl Movano, 31-річний житомирянин, водій автомобіля Mersedes Sprinter, 55-річний громадянин Республіки Білорусь, а також двоє його пасажирів, 47 і 52-річні громадяни США. Потерпілим надається необхідна медична допомога", - додали у відомстві.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 КК (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Нагадаємо, 23 квітня в результаті ДТП за участю військових у Рівненській області загинули дві людини.