ua en ru

Жителю Миколаївської області у двір кинули гранату

Жителю Миколаївської області у двір кинули гранату Фото: граната Ф-1 (flickr.com/securityserviceofukraine)

Вибухом гранати були пошкоджені автомобілі потерпілого

У Веселинівському районі Миколаївської області сьогодні вночі невідомі кинули гранату на подвір'я приватного домоволодіння. Про це повідомляє прес-служба обласної поліції.

Повідомляється, що в поліцію звернувся 42-річний чоловік із заявою про те, що на подвір'я його домоволодіння невідомі кинули гранату. Він розповів поліцейським, що, перебуваючи в будинку, почув вибух і побачив спалах. Коли заявник вийшов у двір, то виявив, що в результаті вибуху були пошкоджені два його автомобіля.

На місці події слідчо-оперативна група і фахівці вибухотехнічної служби обласної поліції встановили, що вибухнула граната Ф-1, фрагменти якої були вилучені та направлені на дослідження.

Слідчий відділ Веселинівського відділення поліції проводить розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч. 4 ст.296 КК України "Хуліганство", що карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років. Тривають слідчі заходи і приймаються заходи щодо встановлення всіх обставин події та осіб, причетних до скоєння злочину.

altaltalt

Фото: пошкоджений вибухом автомобіль (поліція Миколаївської області)

Нагадаємо, раніше в Одеській області стався вибух балона з газом, в результаті якого постраждали двоє людей.