ua en ru

У жителя Донецької обл. вилучили протитанковий гранатомет

У жителя Донецької обл. вилучили протитанковий гранатомет Фото (МВС): у жителя Донецької обл. вилучили протитанковий гранатомет

Зловмисник зараз знаходиться в місцях позбавлення волі

У жителя міста Білозерське Донецької області співробітники Міністерства внутрішніх справ (МВС) вилучили протитанковий гранатомет, гранати РГД-5 і 60 автоматних патронів. Про це повідомляє прес-служба Добропільського МВ ГУМВС України в Донецькій області.

Повідомляється, що зловмисник, який неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності, в даний час знаходиться в місцях позбавлення волі.

На горищі приватного будинку, де він винаймав приміщення, підозрюваний сховав зброю і боєприпаси: РПГ, гранату РГД-5 із запалом і 60 патронів калібру 5,45 мм.

Вилучені предмети направлені на експертизу.

Відзначається, що за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 "Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами" Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання від 3 до 7 років позбавлення волі.

Нагадаємо, у Кременчуці Полтавської обл. правоохоронці вилучили у місцевої жительки наркотичну речовину на суму 1 млн. грн.