ua en ru

Мешканці п'яти районів Донецька повідомляють про залпи та вибухи, - мерія

Мешканці п'яти районів Донецька станом на 18:00 повідомляють про залпи та вибухи.

Мешканці п'яти районів Донецька станом на 18:00 повідомляють про залпи та вибухи. Про це йдеться в повідомленні прес-служби міської ради.

"Станом на 18.00 обстановка в місті вкрай напружена. У Куйбишевському, Київському, Ленінському, Кіровському та Петровському районах, за повідомленнями мешканців, чути поодинокі залпи і вибухи", - йдеться в повідомленні.

Сьогодні в місті велися роботи по ремонту та заміні пошкоджених ліній електропередачі в Київському, Куйбишевському, Кіровському, Петровському районах міста. Відновлено живлення 200 будинків приватного сектора в селищі Жовтневий Куйбишевського району. Таким чином, електропостачання селища відновлено повністю. Також підключені 60 будинків приватного сектору мікрорайону Привокзальний Куйбишевського району, знеструмлених вранці 23 вересня в результаті аварійного пошкодження підстанції. Крім того, відновлено електропостачання селища Шахти №11 в Петровському районі.

В Петровському, Київському та Куйбишевському районах Донецька також велися відновлювальні роботи на газопроводах. Всього без газопостачання в місті залишаються 28 підприємств і 988 абонентів, з яких 540 - будинки приватного сектору.

Нагадаємо, вчора, 22 вересня, у Донецьку в результаті обстрілу 22 вересня загинув мирний житель.