Житловий комплекс в центрі Будапешта побудує українська компанія

Українська компанія GEOS приступила до будівництва житлового комплексу ERKEL Residences, який розташований в одному з центральних районів Будапешта. Завершити роботу і здати будинок планують до 2 кварталу 2018 року, передає прес-служба компанії.

Новий будинок в районі Ференцвароша розташований в оточенні культурних, історичних, архітектурних і туристичних визначних пам'яток, якими славиться столиця Угорщини, розповідають у компанії. Недалеко від будівлі - станція метро, набережна Дунаю, ринок і шопінг центри.

У компанії GEOS повідомляють, що ERKEL Residences – це сучасний і якісний будинок з гарним внутрішнім двором, шикарними терасами, підземним паркінгом та масою зручностей, призначених для вимогливого сучасного жителя.

"За усталеним у Європі стандартам, всі квартири здаються з оздобленням, вбудованими меблями і побутовою технікою. Фасад будинку буде виконаний з травертину – міцного і легкого матеріалу", - повідомляють у прес-службі компанії GEOS.

Нагадаємо, компанія GEOS вже вийшла на ринок США і будівництво житла в новому районі Чикаго. Країни Європи також є пріоритетними для українських будівельних компаній.