ua en ru

Масове отруєння у Львові: кылькысть жертв зросла до 63

Масове отруєння у Львові: кылькысть жертв зросла до 63 Фото: лікарня

Кількість жертв масового отруєння копченою рибою зросла

Кількість жертв масового отруєння копченою рибою у Львові зросла до 63 осіб. Про це повідомляє прес-служба Департаменту цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації (ОДА).

"станом на 06:00 26 вересня всього постраждалих від спалаху інфекції 63 людини, в тому числі 7 дітей. На стаціонарному лікуванні перебуває 58 осіб, у тому числі 6 дітей (ЛОІКЛ - 56 (6 дітей), Пустомитівському ЦРЛ - 2)", - інформує Львівська ОДА.

Зазначається, що ще 4 людини, у тому числі 1 дитина, відмовилася від госпіталізації і перебувають на амбулаторному лікуванні, 1 постраждалий виписаний. Стан всіх пацієнтів середньої тяжкості.

Нагадаємо, раніше за фактом масового отруєння правоохоронці відкрили впровадження ч. 1 ст. 325 (порушення правил боротьби з епідеміями) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, - до трьох років обмеження волі. Проводиться досудове розслідування.

Поліцейські встановили, що всі госпіталізовані вживали рибу гарячого копчення, яку напередодні придбали в одному з кіосків на ринку "Привокзальний" у Львові.