ua en ru

Жінка, яку збив автомобіль екс-мера Омельченка, померла в лікарні

Жінка, яку збив автомобіль екс-мера Омельченка, померла в лікарні Фото: Олександр Омельченко

Померла постраждала в ДТП з авто Омельченко

Сьогодні, 23 грудня, в лікарні померла жінка, яку в неділю збив автомобіль колишнього міського голови Києва і нинішнього депутата Київської міської ради Олександра Омельченка. Це РБК-Україна підтвердили в прес-службі Київської міської державної адміністрації.

"Так, на жаль, жінка померла", - повідомили в прес-службі.

При цьому в прес-службі не уточнили, кому належить автомобіль, що збив жінку: "Це вже питання не до нас".

Нагадаємо, 20 грудня автомобіль Олександра Омельченка на Столичному шосе, 104 сбив жінку і зник з місця ДТП. Провину на себе взяв водій Омельченка.

"У нас вже є кримінальне провадження, розпочате за ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, - ред.), і в рамках цієї кримінальної виробництва ми проводимо комплекс необхідних слідчих дій, у тому числі призначені експертизи, встановлюємо свідків. Зараз наше завдання встановити всі обставини цього ДТП і цей водій перебував за кермом у момент скоєння ДТП", - повідомила прес-секретар ГУ Національної поліції в місті Києві Оксана Блищик.

22 грудня Шевченківський суд Києва призначив водію екс-мера домашній арешт. Повідомляється, що водій Омельченка Анатолій Нищук перебуватиме під цілодобовим домашнім арештом протягом двох місяців. Адвокати Нищука вважають запобіжний захід надто жорсткою, а самому підозрюваному в суді стало погано. За словами Нищука, він страждає на цукровий діабет.