ua en ru

Заява про те, що представники БЮТ не вийшли на роботу на деяких дільницях Луганська, не відповідає дійсності, - А.Шевченко.

Заява про те, що представники БЮТ не вийшли на роботу на деяких дільницях Луганська, не відповідає дійсності. Про це заявив один з кураторів виборчого штабу "Донбас", народний депутат Андрій Шевченко, повідомляє прес-служба БЮТ.

"Це є неправда. Всі 100% членів комісій зранку вийшли, приступили до роботи і зараз в ці години роблять все для того, щоб люди чесно проголосували, а їхні голоси чесно порахували", - сказав він, зазначивши, що всі представники БЮТ, які включені до складу комісій, працюють і не мають наміру залишати дільниці.

"Сьогодні у нас була ситуація у Біловодському районі Луганська, коли членів комісії від БЮТ фізично не допускали на дільницю, довелося задіювати юристів, щоб вони туди все ж таки потрапили", - повідомив народний депутат.

Нагадаємо, сьогодні народний депутат від Партії регіонів Ганна Герман заявила, що в Луганську 11 членів дільничних виборчих комісій від БЮТ на 7 дільницях не вийшли на роботу. За її словами, не вийшли на роботу 3 члени дільничної комісії від БЮТ на виборчій дільниці №124 у Луганську, по 2 представники - на дільницях №142, №150 та по одному представнику - на дільницях №114, №125, №139, №143 м. Луганська.