ua en ru

У Затоці п'яний відвідувач влаштував стрілянину у барі

У Затоці п'яний відвідувач влаштував стрілянину у барі Фото: поліція (РБК-Україна)

В результаті інциденту жертв і постраждалих немає

У Затоці Одеської області п'яний відвідувач влаштував стрілянину в барі, в результаті інциденту потерпілих немає. Про це йдеться в повідомленні поліції Одеської області в Facebook.

Повідомляється, що в одному з барів курортного селища Затока чоловік у стані алкогольного сп'яніння влаштував скандал і стрілянину з пістолета. Поліція прибула за адресою й затримала хулігана.

В ході обшуків за місцем проживання у затриманого вилучили пістолет Kral-2008 Magnum з патронами і ножі. Чоловіку повідомили про підозру у хуліганстві та незаконному зберіганні зброї. У поліції також зазначили, що затриманому вже обрали запобіжний захід. Згідно з чинним законодавством йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Правоохоронці Білгород-Дністровського затримали хулігана Чоловіка, який вчинив стрілянину із пістолета в одному з барі...

Опубліковано Поліція Одеської області 25 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Одеській області сталася перестрілка. В результаті інциденту вогнепальне поранення отримали троє цивільних і дільничний.