ua en ru

Засідання ТСК щодо виборів у Кривому Розі зірвано через неявку частини нардепів

Засідання ТСК щодо виборів у Кривому Розі зірвано через неявку частини нардепів Фото: заступник голови ТСК по Кривому Розі Павло Костенко

Наступне засідання відбудеться завтра

Сьогодні, 4 грудня 2015 року, засідання тимчасової спеціальної комісії (ТСК) Верховної Ради України щодо порушень під час виборів в Кривому Розі зірвалося через неявку частини нардепів. Про це у Facebook повідомив заступник голови комісії, нардеп від "Самопомичи" Павло Костенко.

"Зірвано засідання Тимчасової спеціальної комісії ВР, на якому ми повинні були дати оцінку фальсифікаціям у Кривому Розі. Вчора ми обговорили наявні факти порушень, інформацію про хід слідства, зрив роботи очищеної від зрадників Криворізької виборчої комісії, сьогодні повинні були голосувати", - повідомив Костенко.

За його словами, на засідання не з'явилися представники БПП, Радикальної партії, "Опозиційного блоку", "Відродження" та "Волі народу". Наступне засідання заплановано на 5 грудня.

Зірвано засідання Тимчасової спеціальної комісії ВР, на якому ми мали дати оцінку фальсифікаціям у Кривому Розі.Вчора ...

Posted by Павло Костенко on 4 декабря 2015 г.

Нагадаємо, суд ухвалив рішення про перерахунок голосів на 6 виборчих дільницях у Кривому Розі.