ua en ru

Як заробити на макроекономічних події?

У світі часто відбуваються макроекономічні події, які впливають на всі сфери діяльності людини. Не винятком став і Ринок Форекс.

Як приклад можна розглянути ситуацію на сході України. В результаті військового протистояння, світове співтовариство здійснює тиск на Росію прямими шляхами - ведення санкцій і не прямими - зниженням цін на нафту і золото.

Ці події глобальні та інформація про них знаходиться у відкритому доступі, що дає можливість трейдерам спрогнозувати рух цін і заробити на цьому. Приміром, ціна на нафту марки Brent всього за кілька місяців впала з 110 до 50 доларів за барель. Це падіння було очікувано, всі очікували, що так буде і розуміли причини, чому так відбувається. Залишалося лише скористатися цим шансом.

З останніх і найбільш актуальних був запуск ЄЦБ (Європейським Центральним Банком) програми кількісного пом'якшення. Програма була анонсована заздалегідь і її запуск був запланований ще в 2014 році. Головною метою програми було зменшення ризиків дефляції в Єврозоні. Результатом запровадження стало прогнозоване падіння ціни на EUR/USD.

Справа залишається за малим, не бути просто свідком того, що відбувається, а скористатися можливістю і заробити на макроекономічних події. Як це зробити і що для цього потрібно Вам допоможуть розібратися експерти брокерської компанії xDirect. Працюючи більше 10 років на ринку України, компанія xDirect завжди знаходить індивідуальний підхід до кожного клієнта, надаючи всестороннею допомогу і підтримку.