ua en ru

У Запорізькій області сталась ДТП за участю 5 автомобілів, є потерпілі

У Запорізькій області сталась ДТП за участю 5 автомобілів, є потерпілі Фото: ДТП в Мелітополі (zp.npu.gov.ua)

Правоохоронці встановлюють особу водія автомобіля Toyota Camry, який перебуває у тяжкому стані

У Мелітополі (Запорізька область) сталася аварія за участю п’яти автомобілів, в результаті якої травми дістали троє людей. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції області.

Зазначається, що аварія сталася увечері п’ятниці, 19 січня. У Мелітополі зіткнулись два автомобілі - Toyota RAV4 і Toyota Camry.

"Після зіткнення машини відкинуло на припарковані неподалік автомобілі: "ВАЗ-2108", Daewoo Espero та Opel, які отримали механічні пошкодження", - повідомили у поліції.

Внаслідок аварії водії обох автомобілів та пасажир Toyota RAV4 з травмами різного ступеня тяжкості госпіталізовані до місцевої лікарні. Правоохоронці встановлюють особу водія автомобіля Toyota Camry

У Запорізькій області сталась ДТП за участю 5 автомобілів, є потерпіліУ Запорізькій області сталась ДТП за участю 5 автомобілів, є потерпіліУ Запорізькій області сталась ДТП за участю 5 автомобілів, є потерпіліУ Запорізькій області сталась ДТП за участю 5 автомобілів, є потерпілі

Фото: ДТП в Мелітополі (zp.npu.gov.ua)

Причини та обставини дорожньо-транспортної пригоди встановлюються. Відкрито кримінальне провадження, триває досудове розслідування.

Нагадаємо, 17 січня 2017 року у Запорізькій області з автомобілем зіткнувся пасажирський автобус, що слідував за маршрутом Маріуполь-Харків. Унаслідок аварії загинули дві людини.