ua en ru

У Запорізькій області сталася ДТП, загинули 2 людини

У Запорізькій області сталася ДТП, загинули 2 людини Фото: ДТП (pixabay.com)

У Запорізькій області зіткнулися два автомобілі

Біля Мелітополя (Запорізька область) сталася дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої загинули 2 людини. Про це повідомляє прес-служба Нацполиции Запорізької області Facebook.

"26 липня о 22:20 на трасі "Харків - Сімферополь" під Мелітополем сталася дорожньо-транспортна пригода. 40-річний водій автомобіля "Geely Emgrand", виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з автомобілем "МАЗ". У результаті аварії на місці загинули водій і 12-річний пасажир першого транспортного засобу", - йдеться в повідомленні.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

У Запорізькій області сталася смертельна ДТП (ФОТО) Внаслідок аварії під Мелітополем загинув 40-річний річний чоловік т...

Опубліковано Головне управління Національної поліції у Запорізькій області 27 липня 2017 р.

Нагадаємо, сьогодні також повідомлялося, що поблизу села Кустин Рівненської області сталася дорожньо-транспортна пригода (ДТП), в результаті чого одна людина загинула, ще п'ятеро травмовані.