ua en ru

У Запорізькій області в ході військових навчань вибухнула граната, 6 постраждалих

У Запорізькій області в ході військових навчань вибухнула граната, 6 постраждалих Фото: на полігоні під Запоріжжям вибухнула граната

Вибух стався вчора близько 12 години дня

У селищі Розівка Запорізької області вчора, 5 серпня 2016 року, на військових навчаннях вибухнула граната, в результаті чого серйозні поранення отримали шість солдатів. Про це заявив голова Незалежної профспілки медиків швидкої допомоги Анатолій Сидоренко, повідомляє видання "061".

"Вибух стався вчора близько 12 години дня. Всіх солдат госпіталізували. 30-річного військового - в операційну Розовской центральної лікарні. У чоловіка - розрив плечової артерії, ампутація фаланг правої руки, численні осколкові поранення тулуба та обличчя, травматичний шок III ст., контузія", - йдеться в повідомленні.


Як повідомляється, інших військових спочатку госпіталізували в хірургічне відділення Розовской лікарні, після перевезли у військовий госпіталь в село Нікольське Донецької області.

"У солдатів - осколкові поранення різних частин тіла", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Львові 4 серпня 2016 року стався вибух у багатоповерхівці, в результаті якого одна людина отримала поранення.