ua en ru

У Запорізькій області автомобіль в'їхав у залізобетонну опору та перекинувся, є загиблий

У Запорізькій області автомобіль в'їхав у залізобетонну опору та перекинувся, є загиблий Фото: ДТП (facebook.com/Kyivpastrans)

Внаслідок аварії водій автомобіля загинув, пасажира госпіталізовано

У Запорізькій області автомобіль здійснив наїзд на залізобетонну опору, внаслідок аварії загинув водій авто. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Запорізькій області.

"В Мелітопольському районі водій автомобіля не впорався з керуванням та скоїв наїзд на залізобетонну опору. Внаслідок аварії один чоловік загинув, інший - з травмами у лікарні", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, подія сталася сьогодні вночі в селі Семенівка, де водій автомобіля "Мазда" не впорався з керуванням, виїхав за межі проїжджої частини та скоїв наїзд на залізобетонну опору, внаслідок чого автомобіль перекинувся.

Наразі за вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

У Запорізькій області автомобіль в'їхав у залізобетонну опору та перекинувся, є загиблийУ Запорізькій області автомобіль в'їхав у залізобетонну опору та перекинувся, є загиблий

Фото: ДТП (zp.npu.gov.ua)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Україні за два роки в ДТП загинули понад 5,5 тисяч осіб.