ua en ru

У Запорізькій обл. стався вибух у житловому будинку, загинув чоловік, - МВС

У Запорізькій обл. стався вибух у житловому будинку, загинув чоловік, - МВС Фото: у Запорізькій області в результаті вибуху гранати загинув чоловік

Міліція кваліфікувала подію як умисне вбивство

У селі Терноватом Запорізької області вчора, 17 серпня, стався вибух гранати в житловому будинку, в результаті чого загинув чоловік. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України в Запорізькій області.

"Увечері 17 серпня в будинку по вулиці Жовтневій села Терноватого стався вибух гранати, в результаті якого загинув господар домоволодіння", - йдеться в повідомленні.

Вибух стався в будинку по вул. Жовтневої Приблизно у 20:50, після вибуху спалахнула пожежа. Після того, як вогонь був згашений, в будинку виявили труп господаря, 1962 р., з численними осколковими пораненнями всього тіла.

Згідно з попередніми висновками, в кімнаті вибухнула граната РГД-5. Серед основних версій, як навмисне вбивство, так і необережне поводження з боєприпасами.

Для встановлення усіх обставин того, що сталося, до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено інформацію за ознаками ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство). Хід розслідування перебуває на контролі керівництва ГУМВС області.

Нагадаємо, у селі Ульянівка (Миколаївська обл.) увечері 17 серпня в результаті вибуху снаряда у дворі приватного будинку загинули чоловік і жінка.