ua en ru

У Запоріжжі побили лідера "Блоку лівих сил"

У Запоріжжі побили лідера "Блоку лівих сил" Фото: лідер "Блоку лівих сил" Василь Волга

Згодом Володимира Волгу затримали представники правоохоронних органів та передали в СБУ

В Запоріжжі сьогодні, 22 квітня, була анонсована прес-конференція лідера "Блоку лівих сил" Василя Волги. Запорізькі активісти кількох громадських організацій, у тому числі "Самооборони Майдану Запоріжжя" і ГК "Азова", зібралися перед заходом, щоб не дати провести прес-конференцію, передає Hromadske.tv.

Як повідомляється, запорізькі активісти спочатку запропонували Василю скасувати прес-конференцію, але останній відмовився, після чого почалася бійка і чоловік зник у приміщенні ДОСААФ.


під час сутички під машиною, яка була припаркована поруч, виявили травматичний пістолет, який, можливо, належав одному з охоронців Василя Волги.

Крім того, як повідомляється, у приміщенні також перебував лідер ГО "Соціальне Запоріжжя" Сергій Кузьменко (колишній соціаліст). Його активісти облили зеленкою.

Згодом Волгу, якого в підсумку не вдалося провести анонсовану прес-конференцію, затримали представники правоохоронних органів та передали в СБУ.

У Запоріжжі побили лідера "Блоку лівих сил"Фото: в Запоріжжя побили лідера "Блоку лівих сил"

У Запоріжжі побили лідера "Блоку лівих сил"Фото: в Запоріжжя побили лідера "Блоку лівих сил"

У Запоріжжі побили лідера "Блоку лівих сил"Фото: вЗапоріжжя побили лідера "Блоку лівих сил"

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Харкові на мітингу за відставку генерального прокурора Віктора Шокіна побили активіста Дмитра Олійника.