ua en ru

Заступник голови Мінспорту збив жінку на пішохідному переході

Заступник голови Мінспорту збив жінку на пішохідному переході Фото: ДТП

Жінку з травмами доставили в лікарню

Заступник глави Міністерства молоді та спорту України вчора ввечері, 23 січня, збив жінку на пішохідному переході на трасі "Київ-Чоп". Про це йдеться в повідомленні прес-служби прокуратури Рівненської області.

"Прокуратура Рівненської області взяла на контроль хід розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому за год.1 ст. 286 КК України за фактом дорожньо-транспортної пригоди, що сталася 23.01.2016 близько 18 год в Корецькому районі за участю заступника Міністра молоді та спорту України. На 261 кілометрі автомобільної траси "Київ-Чоп" чиновник, керуючи автомобілем "Тойота Кемрі" (рухався в напрямку столиці), скоїв наїзд на 61-річну мешканку села Старий Корець на пішохідному переході, який не висвітлювався", - йдеться в повідомленні.

Потерпілу доставили в районну лікарню, де у неї діагностовано закритий перелом лівого ліктьового суглоба і перелом ребер.

заступник Міністра, а також його дружина і двоє дітей, які їхали з ним в авто, за медичною допомогою не зверталися.

Нагадаємо, автомобіль колишнього міського голови Києва і нинішнього депутата Київської міської ради Олександра Омельченка 20 грудня 2015 року збив жінку і зник з місця ДТП.