ua en ru

Заступник генсека НАТО зустрінеться у Брюсселі із Климпуш-Цинцадзе

Заступник генсека НАТО зустрінеться у Брюсселі із Климпуш-Цинцадзе Фото: НАТО проведе переговори з українською стороною (president.gov.ua)

План зустрічі не розголошується

Заступник генерального секретаря НАТО Роуз Геттемюллер у п’ятницю, 9 березня, у штаб квартирі НАТО в Брюсселі зустрінеться віце-прем'єром з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванною Климпуш-Цинцадзе. Про це йдеться в офіційному анонсі на сайті Північноатлантичного Альянсу.

"Заступник генерального секретаря НАТО Роуз Геттемюллер зустрінеться з віце-прем'єр-міністром України з питань європейської інтеграції Іванною Климпуш-Цинцадзе у п'ятницю, 9 березня 2018 року", - йдеться у повідомленні.

План зустрічі не повідомляється. Також зазначається, що зустріч відбуватиметься без присутності ЗМІ. Про результати зустрічі буде повідомлено згодом.

Нагадаємо, раніше Климпуш-Цинцадзе повідомляла, що у цьому році прагнення України в НАТО можливо буде прописано в Конституції. Після чого тоді в штаб-квартиру Північноатлантичного Альянсу буде надіслано письмове повідомлення про зміни у законодавстві.

Зазначимо, Україна виконала понад 80% заходів річної нацпрограми співробітництва з НАТО в 2017.