ua en ru

Закон про реінтеграцію Донбасу цього тижня можуть включити у порядок денний сесії, - Парубій

Закон про реінтеграцію Донбасу цього тижня можуть включити у порядок денний сесії, - Парубій Фото: Андрій Парубій (rada.gov.ua)

Також Рада може включити до порядку денного сесії законопроект щодо реформи сільської медицини

Верховна Рада України у четвер, 16 листопада, розгляне включення до порядку денного проекту закону "Про особливості державної політики із забезпечення державного суверенітету України над тимчасово окупованими територіями в Донецькій та Луганській областях". Про це сьогодні під час брифінгу заявив голова Верховної Ради Андрій Парубій, передає корспондент РБК-Україна.

"Якщо у середу буде розгляд ряду питань на комітетах, у четвер буде запропоновано включити їх у порядок денний сесії. Зокрема, законопроект про реінтеграцію окупованих з територій, якщо комітет завершить свою роботу, я буду пропонувати у четвер, щоб його включили у порядок денний і розглянули", - заявив Парубій.

Голова парламенту зазначив, що також 16 листопада ВРУ може включити до порядку денного сесії законопроект щодо реформи сільської медицини.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що комітет Верховної Ради України з питань національної безпеки та оборони у середу, 15 листопада 2017 року, розгляне законопроект про реінтеграцію Донбасу.