ua en ru

У Закарпатській області виявили тіло сестри нардепа Брензовича, - джерела

У Закарпатській області виявили тіло сестри нардепа Брензовича, - джерела Фото: рятувальник ДСНС (facebook.com/MNSTERNOPIL)

За даними місцевого видання, загинула молодша сестра Брензовича

У Закарпатській області виявили тіло сестри нардепа від "Блоку Петра Порошенка" Василя Брензовича. Про це йдеться в повідомленні управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Закарпатській області та місцевих ЗМІ.

Повідомляється, що 15 листопада в селі Запсонь виявили тіло жінки 1972 року народження. За даними місцевого видання zakarpattya.net, яке посилається на джерела в правоохоронних органах, загинула молодша сестра нардепа, лідера Партії угорців Василя Брензовича. За непідтвердженою інформацією, мова йде про самогубство.

Маріанна Брензович працювала викладачем кафедри угорської мови та літератури Закарпатського угорського інституту ім. Ференца Ракоці ІІ в Берегові.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Хмельницькому чоловік намагався покінчити життя самогубством шляхом підпалу. Зокрема, він прямо в квартирі облив себе бензином і підпалив. Його матері вдалося самостійно загасити вогонь.