ua en ru

У Закарпатській області авто з пасажирами в'їхало у відбійник, загинула жінка

У Закарпатській області авто з пасажирами в'їхало у відбійник, загинула жінка Фото: ДТП (pixabay.com)

Поліція з'ясовує обставини смертельного ДТП

У Закарпатській області автомобіль Peugeot 3008 з пасажирами в'їхав у відбійник вчора, 17 липня 2017 року, загинула жінка. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції у Закарпатській області в Facebook.

"Вчора, 17 липня, на службу "102" надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду (ДТП) з потерпілим на трасі "Київ-Чоп". Працівники Воловецького відділення поліції виїхали на місце події і встановили, що Peugeot 3008 рухався зі сторони Ужгорода до Львова, водій не впорався з керуванням та в'їхав у відбійник", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, на момент ДТП в машині знаходилися три людини, одна з пасажирок загинула. Зазначається, що водій був тверезий на момент інциденту.

Так, автомобіль доставлено на спецмайданчик. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 КК україни, тобто порушення правил дорожнього руху, яке призвело до загибелі людини. Працівники Воловецького відділення поліції встановлюють обставини автомобільної аварії.

Поліція з'ясовує обставини смертельної ДТП на Воловеччині Співробітники Воловецького відділення поліції встановлюють про...

Опубліковано Головне управління Національної поліції у Закарпатській області 18 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Чернівцях на виїзді з міста зіткнулися рейсовий автобус і мікроавтобус "Спринтер", в результаті чого загинула одна людина і ще троє постраждали.