ua en ru

На Закарпатті в ході ДТП автомобіль врізався в дерево, є загибла

На Закарпатті в ході ДТП автомобіль врізався в дерево, є загибла Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

За даним фактом відкрито кримінальне провадження

На Закарпатті в ході дорожньо-транспортної пригоди (ДТП) автомобіль врізався в дерево, внаслідок чого загинула жінка-водій. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції в Закарпатській області у Facebook.

"Вчора, 4 грудня, близько 14:00 на відрізку дороги у селі Мирча Великоберезнянського району трапилася аварія. 40-річна мешканка селища Великий Березний, рухаючись на власному авто Peugeot-406, при в‘їзді у село Мирча, не впоралася з керуванням, з‘їхала у кювет та допустила зіткнення з деревом. В результаті аварії водій загинула на місці", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, на момент аварії у автомобілі крім водія перебували також її діти - 19-річний хлопець і 12-річна дівчинка - та ще один 19-річний пасажир. Вони отримали травми різного ступеню важкості і були госпіталізовані.

Наразі за фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого).

Поліція Великоберезнянщини розслідує аварію, у якій загинула 40-річна водій авто, троє пасажирів опинилися у лікарні (ФО...

Опубліковано Головне управління Національної поліції в Закарпатській області 5 грудня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що увечері в понеділок, 4 грудня, у Волинській області автомобіль BMW врізався у легковик "ВАЗ", у результаті чого загинула одна людина, ще п’ятеро дістали поранення.