ua en ru

Захопник заручників під Харковом застрелений снайпером, - нардеп

Захопник заручників під Харковом застрелений снайпером, - нардеп Фото: співробітники міліції на місці події

Заручники цілі і неушкоджені

Чоловік, який вбив двох людей і захопив заручників під Харковом, був застрелений снайпером в ході спецоперації. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook народний депутат України Антон Геращенко.

"Тільки що пострілом снайпера, громадянин, що захопив трьох заручників і раніше застрелив двох людей під час спроби опису та виселення з будинку, - був застрелений. Іншого шляху, щоб уникнути жертв серед заручників, на думку осіб, відповідальних за операцію, не було", - повідомив Геращенко.

За його словами, він двічі говорив по телефону з дочкою загиблого і прохав її вмовити батька здатися.

"Вона мені сказала, що пробувала по телефону умовити батька скласти зброю, але він відмовився з нею говорити. Чоловік був на межі психологічного зриву (на думку переговірників) і міг своїми діями призвести до загибелі заручників. Всі троє заручників - одна жінка і двоє чоловіків, працівники АЗС OKKO, звільнені без травм і поранень. Після пережитого їм буде надана психологічна допомога", - зазначив нардеп.

Только что выстрелом снайпера, гражданин захвативший троих заложников и ранее застреливший двух человек во время попытки...

Posted by Антон Геращенко on 25 Май 2015 г.

Нагадаємо, в Люботині Харківської області сьогодні, 25 травня, місцевий житель відкрив стрілянину по людях, в результаті чого загинуло дві людини, ще один був госпіталізований. Пізніше чоловік захопив трьох заручників на АЗС у селі Коротич під Харковом.

В області було введено план по боротьбі з терористами "Грім". Зокрема, силовики перекрили трасу Харків-Київ для того, щоб уникнути нових жертв.