ua en ru

Заборгованість "Київенерго" перед "Газ України" за спожитий газ станом на 15 квітня складає 2,077 млрд грн, - Е.Соколовський.

Заборгованість АЕК "Київенерго" перед ДК "Газ України" за спожитий газ станом на 15 квітня складає 2 млрд 77 млн грн. Про це повідомив сьогодні на прес-конференції голова правління АЕК "Київенерго" Едуард Соколовський, передає кореспондент РБК-Україна.

"До початку наступного опалювального сезону ця заборгованість має бути погашена", - зазначив він. Він додав, що заборгованість КМДА перед "Київенерго" з відшкодування різниці в тарифах станом на 1 квітня складає 1 млрд 771 млн грн, заборгованість споживачів за теплову енергію перед "Київенерго" становить 1 млрд 398 млн грн, зокрема борг бюджетних організацій - 300 млн грн.
За його словами, зараз розробляється графік погашення заборгованості "Київенерго" перед ДК "Газ України" і КМДА перед "Київенерго".
Також Е.Соколовський зазначив, що заборгованість ВАТ "Київводоканал" перед "Київенерго" за спожиту електричну енергію складає 450 млн грн і ще 52 млн грн - за підкачування холодної води.