ua en ru

Затриманий у Києві через стрілянину по ліхтарям не є прокурором

Затриманий у Києві через стрілянину по ліхтарям не є прокурором Фото: поліція

У затриманого вилучили пістолет, порушено кримінальну справу

Чоловік, який сьогодні вранці був затриманий у нетверезому стані за стрілянину по ліхтарям, не є працівником прокуратури. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУ Національної поліції в Києві.

"О 04:32 у чергову частину Голосіївського управління поліції надійшло повідомлення про те, що невідомий біля залізничного переїзду стріляє по ліхтарям. Після чого, за словами свідків, чоловік сів у машину і поїхав. Зловмисника затримали і доставили в Голосіївське управління поліції. У 35-річного киянина вилучили предмет, схожий на пістолет, і службове посвідчення на ім'я прокурора Генеральної прокуратури України. Згідно з інформацією органів прокуратури, чоловік ніколи не був працівником Генпрокуратури", - йдеться в повідомленні.

За даним фактом слідчим відділом управління поліції в Голосіївському районі відкрито кримінальні провадження за ст 296 (Хуліганство) та ст. 358 (Підробка документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, поліція 15 грудня у Солом'янському районі Києва знешкодила вибуховий пристрій під вантажним автомобілем.