ua en ru

При затриманні правоохоронці застрелили бійця роти "Торнадо"

При затриманні правоохоронці застрелили бійця роти "Торнадо" Фото: Анатолій Матіос

Зловмисник вчинив збройний опір та був знешкоджений

У Луганській обл. у ході затримання правоохоронцями бійця роти "Торнадо" зловмисник вчинив збройний опір та був знешкоджений. Внаслідок законного застосування зброї працівниками міліціі, до приїзду швидкої допомоги, підозрюваний помер, повідомляє військовий прокурор Анатолій Матіос у Facebook.

"Годину назад, при спробі затримання поблизу м. Привалля працівниками УМВС у Луганській області, вчинив збройний опір (вистрелив у міліціонерів обойму з пістолета Макарова і намагався кинути гранату) та був знешкоджений розшукуваний військовою прокуратурою за вчинення особливо тяжких злочинів, раніше п'ять раз засуджений співробітник роти "Торнадо" Дьякон В.М. ( кличка "Толстый"). Внаслідок законного застосування зброї працівниками міліціі, до приїзду швидкої допомоги, підозрюваний помер", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляється, у місці переховування розшукуваного виявлені снайперська гвинтівка, 5 гранат, набої і раніше викрадені у мешканців Луганської області матеріальні цінності та автомобіль.

Повідомляється, що згідно показів потерпілих у справі, загиблий спільно з "Моджахедом" відрізнявся найбільшою жорстокістю і безжальністю при катуванні незаконно затриманих цивільних людей.

Годину назад, при спробі затримання поблизу м.Привалля працівниками УМВС у Луганській області, вчинив збройний опір (вис...

Posted by Анатолій Матіос on 7 октября 2015 г.

Нагадаємо, раніше повідмолялося, що військова прокуратура завершила розслідування у справі роти "Торнадо".