ua en ru

Затримано третього підозрюваного у вбивстві Бузини, - Аваков

Затримано третього підозрюваного у вбивстві Бузини, - Аваков Фото: Арсен Аваков

Новий фігурант підозрюється в організації злочину

У справі про вбивство журналіста Олеся Бузини третій затриманий підозрюваний, який міг бути причетний до організації злочину. Про це у своєму Twitter повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

"У справі щодо вбивства О. Бузини тільки що затримали третього підозрюваного в причетності до організації вбивства", - написав Аваков.

Нагадаємо, сьогодні, 18 червня, були затримані двоє підозрюваних у вбивстві журналіста Олеся Бузини - Андрій Медведька і Денис Поліщук.

Як повідомив Аваков, проти затриманих є прямі докази.

"Коли я кажу прямі докази - це у тому числі експертизи ДНК з кинутої злочинцями одягу з місця злочину, експертизи слідів в автомобілі, прямі впізнання свідків, матеріали негласного спостереження, яке вели оперативники карного розшуку МВС щодо підозрюваних у злочині", - повідомив міністр.

Раніше Аваков вже анонсував затримання третього підозрюваного. Він зазначив, що затримані були виконавцями, а всього у вбивстві Бузини брав участь ряд осіб.

Колишній шеф-редактор видання "Сегодня" Олесь Бузина був убитий 16 квітня в Києві. Близько 13:20 двоє невідомих в масках застрелили Бузину біля його будинку, після чого втекли на автомобілі. У той же день міліція знайшла автомобіль, на якому, імовірно, пересувалися вбивці Бузини.