ua en ru

Затримано третього підозрюваного у теракті в метро Лондона

Затримано третього підозрюваного у теракті в метро Лондона Фото: поліція Лондона

Затримання було проведене в місті Ньюпорт в Уельсі

У Великобританії затримали третього підозрюваного у справі про теракт в метро Лондона. Про це йдеться в повідомленні Лондонської поліції.

Як повідомляється, затримання було проведене в місті Ньюпорт в Уельсі. У ньому брали участь співробітники контртерористичних підрозділів, поліції і Уельського підрозділи по боротьбі з тероризмом і екстремізмом. Після затримання підозрюваного в Ньюпорті проходять обшуки. Як уточнили в поліції, був затриманий 25-річний чоловік. Більш детальна інформація про особу затриманого не повідомляється.

Наголошується, що до цього британська поліція вже заарештувала двох підозрюваних в причетності до теракту, що стався 15 вересня. Це двоє чоловіків у віці 21 і 18 років.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що премьер-міністр Великобританії Тереза Мей назвала теракт в Лондоні "боягузливим нападом".

Відзначається, що рівень національної загрози піднято на більш високий рівень - "критичний". Як повідомлялося раніше, ІДІЛ взяло на себе відповідальність за вибух в Лондоні. За версією британської поліції, спрацював саморобний вибуховий пристрій.