ua en ru

Затримано бійця "Торнадо", якого звинувачують у знущаннях над своєю співмешканкою, - Москаль

Затримано бійця "Торнадо", якого звинувачують у знущаннях над своєю співмешканкою, - Москаль Фото: Генадій Москаль

Відкрито кримінальне провадження

У с. Заайдарівка Новопсковського району (Луганська область) вчора, 21 червня правоохоронці затримали 44-річного молодшого сержанта міліції, якому інкримінують жорстокі побої, знущання і тортури своєї співмешканки. Про це йдеться в повідомленні прес-служби глави Луганської ОДА Геннадія Москаля.

Так, згідно з інформацією Москаля, міліціонер є місцевим жителем і служить в роті "Торнадо".

"Починаючи з минулої середи і до неділі, він закрив свою співмешканку в її ж будинку і жорстоко знущався над нею. Зараз жінка госпіталізована, лікарі діагностували у неї сліди численних побоїв по всьому тілу, які кваліфікуються як тяжкі тілесні ушкодження, струс мозку та інші травми . Підозрюваний затриманий, при обшуку у нього вдома виявили бойову гранату, а також 50 кущів конопель та гілки опійного маку, які він вирощував на своїй присадибній ділянці", - йдеться в повідомленні.

За словами Москаля, затриманий знущався над жінкою саме в ті дні, коли на Луганщину приїхали два заступника міністрів бригади МВС, які розбирають попередні злочини "Торнадо".

По даній справі відкрито кримінальне провадження.

Нагадаємо, в Міністерстві внутрішніх справ України (МВС) було прийнято рішення про переміщення співробітників підрозділу "Торнадо".

Раніше вісім бійців роти "Торнадо" були заарештовані за тортури і згвалтування.