ua en ru

За кермом автомобіля, що збив насмерть трьох людей у Дніпропетровську перебував син прокурора Жовтневого району міста, - ГПУ

Дніпропетровськ
За кермом автомобіля, що збив насмерть трьох людей у Дніпропетровська перебував син прокурора Жовтневого району міста. Про це РБК-Україна повідомили в прес-службі Генпрокуратури України.
Також у прес-службі повідомили, що на даний момент він затриманий, перебуває під вартою і впродовж трьох днів суд обере для нього запобіжний захід. "Це був син прокурора Жовтневого району м. Дніпропетровська ... зараз він затриманий", - сказав голова прес-служби ГПУ Юрій Бойченко.
Нагадаємо, сьогодні зранку, о 6:40, у м. Дніпропетровську по вул. Набережна Перемоги, 56, автомобіль здійснив наїзд на трьох жінок, які зупинилися на пішохідному переході посеред проїзної частини. Після наїзду водій з місця ДТП зник. Згодом співробітники ДАІ знайшли автомобіль.
Внаслідок ДТП два пішохода загинули на місці пригоди, ще одну жінку з тяжкими тілесними ушкодженнями відвезли у лікарню. Пізніше медики повідомили, що життя врятувати їй не вдалося.