ua en ru

За останню добу на Донбасі загинули п'ять силовиків, ще 17 поранені, - штаб АТО

За останню добу на Донбасі загинули п'ять силовиків, ще 17 отримали поранення.

За останню добу на Донбасі загинули п'ять силовиків, ще 17 отримали поранення. Про це РБК-Україна заявив прес-секретар штабу АТО Олексій Дмитрашковський.

"За останню добу на Донбасі загалом загинуло п'ять військових, а ще 17 силовиків отримали поранення. Станом на 11:42 29 червня загиблих силовиків немає", - сказав Дмитрашковський.

Нагадаємо, вчора під час обстрілу блокпоста сил АТО поблизу Слов'янська (біля повороту на Червоний Лиман) Донецької області загинули три силовика, ще шестеро поранені.

Крім того, керівник Центру військово-політичних досліджень, представник групи "Інформаційний опір" (ІО) Дмитро Тимчук заявив, що в результаті обстрілу бойовиками колони тилового забезпечення сил антитерористичної операції (АТО) загинули 2 силовика, ще 8 поранені.

Також Тимчук зазначив, що відзначається активність бойовиків в Луганській області, що різко зросла . Протягом дня 28 червня відзначено активне переміщення груп терористів на автомобільній техніці і бронетехніці

Крім того, він написав, що бойовики в ніч з 28 на 29 червня здійснили обстріл ряду позицій сил АТО, втрат серед українських військовослужбовців немає.

Нагадаємо, раніше Президент України Петро Порошенко провів нараду з силовиками і на підставі рішення Ради Національної безпеки і оборони №548/2014 продовжив режим незастосування сили до 22.00 понеділка 30 червня.