ua en ru

За останню добу бойовики на Донбасі порушили режим припинення вогню понад 20 разів, - Порошенко

Президент України Петро Порошенко в неділю 22 червня в ході телефонної розмови поінформував канцлера Німеччини Ангелу Меркель, що за останню добу бойовиками в Донецькій і Луганській областях був порушений режим припинення вогню понад 20 разів.

Президент України Петро Порошенко (на фото) в неділю 22 червня в ході телефонної розмови поінформував канцлера Німеччини Ангелу Меркель, що за останню добу бойовиками в Донецькій і Луганській областях був порушений режим припинення вогню понад 20 разів. Про це повідомляє прес-служба Президента України.

"Для вирішення конфлікту на сході України допомогу і персональне залучення Ангели Меркель і інших світових лідерів є критично важливим", - заявив Глава української держави.

Меркель підтвердила солідарну позицію з підтримки мирного плану Порошенка і свою готовність максимально сприяти багатостороннього діалогу всіх зацікавлених сторін.

Президент України відзначив важливість реалізації з Німеччиною спільних проектів з відновлення об'єктів інфраструктури в Донецькій і Луганській областях.